beste voeding grote honden orijen originals volledige voeding review
beste voeding grote honden orijen originals volledige voeding review

De beste standaard voeding voor grote volwassen honden

Opnieuw staat in 2021 het hondenvoer van Orijen op de nr.1 positie.

Waarom is Orijen Original Dog Whole Prey de beste voeding voor volwassen honden?

  • Wordt graag gegeten door de meeste honden
  • Zorgt voor een perfecte stoelgang
  • Perfect gebalanceerd voer zorgt voor een glanzende vacht
  • De beste ingrediënten zorgen voor een blije en actieve hond
  • Je ruikt de puurheid van de hondenvoeding en het bewaart zeer goed

Dit in de VS gevestigde hondenvoermerk haalt zijn ingrediënten uit Kentucky en andere delen van de VS om kwaliteit en versheid te garanderen. Boeren, veeboeren en vissers zijn allemaal verbonden met Orijen om te helpen bij het leveren van de best mogelijke ingrediënten en formule voor uw hond.

Hoewel de prijs niet per se een verkoopargument is, maken de kwaliteit van de ingrediënten en de integriteit van de formule de prijs echt de moeite waard. Orijen Adult / Senior Dog Food en Orijen Puppy Large bevatten verse ingrediënten zoals vlees zoals kip die nooit worden ingevroren en ze zijn afkomstig van eerlijke boeren, veeboeren en vissers – iets wat niet alle hondenvoerbedrijven kunnen zeggen.

Klanten melden dat hun honden die voorheen spijsverteringsproblemen hadden waarvoor voor honderden euro’s aan testen nodig waren, hun hond Orijen-huisdiervoer zonder problemen kunnen voeren. Dit is eersteklas voer voor huisdieren en de recensies van klanten en de ingrediëntenlijst bewijzen dat. Recensies van Orijen hondenvoer bewijzen dat dit zeker een favoriet bij fans is.

Voordelen

Vers ingekochte ingrediënten

Orijen is trots op het vinden van hoogwaardige ingrediënten die rechtstreeks uit de VS komen (meestal Kentucky, waar het bedrijf is gevestigd). Verse ingrediënten die nooit worden ingevroren, betekenen dat uw hond de beste kwaliteit voer krijgt die hij kan krijgen. Dit betekent ook dat Orijen lokale kleine bedrijven ondersteunt (boeren, vissers en boeren).

Verbetering van de spijsvertering

Wanneer eigenaren bij hun pup problemen met de spijsvertering krijgen, kan frustratie de overhand nemen en kunnen honderden euro’s worden uitgegeven. Klanten die beoordelingen van Orijen hondenvoer gaven, verklaarden echter dat hun honden die ooit met spijsverteringsproblemen te maken hadden, ze nu niet meer hebben en 100% gezond zijn. Dit is een enorm bewijs van de kwaliteit van het voedsel dat door Orijen wordt geproduceerd.

Biologische ingrediënten

Hoewel sommige hondenvoeders opscheppen dat ze graanvrij zijn en dit een geweldige prestatie is (Orijen-dierenvoeding heeft ook graanvrije producten), kunnen die bedrijven niet altijd zeggen dat ze biologische ingrediënten bevatten. Orijen gebruikt biologische ingrediënten zoals boerenkool en pompoen in hun producten en dit is iets om op te merken.

Nadelen

Stevige prijskaartjes zijn altijd een nadeel voor elk product, zelfs als de kwaliteit van het eten uitstekend is (zoals in dit geval). Het prijskaartje van Orijen is zeker hoger dan die van veel van de concurrenten, maar de concurrenten hebben ook niet de kwaliteit van de ingrediënten die Orijen heeft. Er is dus zeker een afweging.

Ingrediëntenanalyse

Zoals we al eerder zeiden, zijn de ingrediënten die worden gebruikt in Orijen hondenvoer ongeëvenaard. Er is geen vergelijking wanneer men kijkt naar de ingrediëntenlijst van Orijen in vergelijking met de ingrediëntenlijsten van concurrenten. De verse, nooit ingevroren ingrediënten van de boerderij worden gebruikt om ervoor te zorgen dat uw hond voedsel van de beste kwaliteit heeft dat in zijn gevoelige buik gaat en zijn lichaam voedt om een ​​optimale gezondheid te creëren. Eerlijk gezegd zou het moeilijk zijn om nog een ander hondenvoer te vinden met deze geweldige ingrediëntenlijst.

Vers kippenvlees (22%), gedroogd kippenvlees (15%), verse kippenlever (4%), verse hele haring (4%), vers kalkoenvlees (4%), gedroogd kalkoenvlees (4%), verse kalkoen lever (3%), verse hele eieren (3%), verse gefileerde snoek (3%), verse hele zalm (3%), verse kippen hartjes (3%), kippen kraakbeen (3%), gedroogde haring (3%), gedroogde zalm (3%), kippenlever olie (3%), rode linzen, groene erwten, groene linzen, zongedroogde alfalfa, yams, erwtenvezels, kikkererwten, pompoen, muskaatpompoen, spinazie, wortelen, Red Delicious appelen, Barlett peren, veenbessen, bosbessen, zeewier, zoethout, engelwortel, fenegriek, goudsbloem, venkel, pepermunt blad, kamille, paardenbloem, bonenkruid, rozemarijn.

Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op whatsapp
WhatsApp
nl_NLNederlands