Review Trixie Cat Activity Fun Bord 5-in-1 Beste kattenspeelgoed van 2021
Review Trixie Cat Activity Fun Bord 5-in-1 Beste kattenspeelgoed van 2021

Review Trixie Cat Activity Fun Bord 5-in-1: Beste kattenspeelgoed van 2021!

In het wild worden katten geen brokjes in een kom geserveerd. In plaats daarvan zijn ze aan het jagen, rennen en vangen ze hun maaltijden. Door dit natuurlijke instinct thuis aan te moedigen, kan uw kat zelfs gelukkiger worden. Het aanbieden van kattenspeelgoed en activiteiten, zoals dit Trixie Cat Activity Fun Bord, is een manier om dat te doen. We lieten onze 6-jarige kat, Vlekkie, het leuke bord testen om erachter te komen of andere katten het leuk zouden vinden.

VOORDELENNADELEN
Makkelijk te reinigenNiet voor alle katten
Duurzaam materiaal
Uitdagend en houdt katten goed bezig
Zeer robuust: beweegt niet en wordt niet omgegooid
Neutrale kleur

Waar te koop en hoeveel kost het Trixie Cat Activity Fun Bord?

Ontwerp: veel plezier in één

De “5-in-1” in de naam verwijst naar de vijf secties van het bord, die elk een ander concept hebben. De tunnel en heldere bollen wekken een graafinstinct op, en de haringen, steegjes en inkepingen inspireren uw huisdier om lekkernijen te zoeken. We denken dat deze combinatie van activiteiten nuttig is om de aandacht van katten vast te houden en ze vijf verschillende ervaringen binnen dezelfde ruimte te geven.

We vinden het fijn dat de bodem rubberen antislipvoetjes heeft om hem op zijn plaats te houden, zodat hij niet wijkt, zelfs niet als onze kat te ruw begint te spelen. We ontdekten dat het bord zijn plaats op harde vloeren hield, maar niet zozeer op tapijt.

Wat het uiterlijk betreft, is het eenvoudige witte ontwerp niet zo opvallend als sommige kattenspeeltjes kunnen zijn, dus het activiteitencentrum zou in de meeste huizen moeten passen. Wees er gewoon op voorbereid dat iemand vraagt ​​wat het is, want het unieke ontwerp is niet iets dat mensen vaak zien.

De katten vinden het leuk. Ook als ze het eenmaal doorhebben moeten ze er nog wat moeite voor doen. Het bord is van stevige kwaliteit, dik en zwaar plastic. De doorzichtige bollen kun je er apart afhalen. Doet het prima in de vaatwasser. Echt een goede aankoop!

review bol.com

Vermaakwaarde: alleen voor katten die gemotiveerd zijn door voedsel

Verrijkingsactiviteiten zoals het Trixie Cat Activity Fun Bord kunnen nuttig zijn om dieren betrokken en mentaal gestimuleerd te houden. In het geval van dit product vereist elke sectie een andere vaardigheid, zoals graven of klauwen. Voeg snoepjes, kattenvoer of speelgoed toe aan de haringen, in de kommen, onder de tunnel en tussen de modules en kijk hoe ze werken om erachter te komen hoe ze hun prijs kunnen ophalen. We vinden het leuk dat je het kunt opstellen en er dan niet meer naar hoeft te kijken – plaats de beloningen als de kat even niet oplet, en laat hem of haar het later zelf ontdekken.

Maar helaas voor ons wilde onze kat hier niets mee te maken hebben. Bij meerdere gelegenheden hebben we geprobeerd haar te verleiden met kattenkruid, speelgoed en lekkernijen, maar we konden haar nooit zover krijgen dat ze iets van de activiteiten deed. Hoewel ze normaal gesproken met alles wil spelen, kon dit haar aandacht niet vasthouden. Als uw kat bijzonder gemotiveerd is door voedsel, kan uw ervaring anders zijn. Onze kat is meestal niet erg gemotiveerd door eten, en we denken dat dit een grote reden was waarom ze weinig interesse had om met het Trixie Cat Activity Fun Bord te spelen.

Veiligheid: geen verstikkingsgevaar

We vonden dit speeltje extreem veilig voor katten omdat er geen verstikkingsgevaar of onderdelen zijn die onze kat zouden kunnen verwonden. U hoeft het met andere woorden niet steeds op te bergen, laat het gewoon liggen zodat uw kat ermee kan spelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Duurzaamheid: gemaakt voor intens spel

Het Trixie Cat Activity Fun Bord is volledig gemaakt van kunststof, waardoor het een extreem duurzaam product is. Het grootste deel van het speelgoed bestaat uit dik, hard plastic dat zijn vorm behoudt. Een deel van het activiteitencentrum, de doorzichtige bollen, kan echter vatbaar zijn voor scheuren of breuken, omdat ze zijn gemaakt van dunner, zwakker plastic. Ze worden losgemaakt van de plank om ze schoon te maken en om het gemakkelijker te maken om lekkernijen van binnenuit te verwijderen. Toen we het pakket ontvingen, ontdekten we dat een van hen eigenlijk al een beetje kapot was. De boven- en onderkant van een wereldbol waren bij de naad gebroken, maar dit had op geen enkele manier invloed op het spel.

We vinden het fijn dat de bodem rubberen antislipvoetjes heeft om hem op zijn plaats te houden, zodat hij niet wijkt, zelfs niet als onze kat te ruw begint te spelen.

Prachtig artikel! Dit is veel stabieler (lees: niet om te trekken en dus geen valsspelen) dan zo’n toren. Onze kat raakt volledig gefrustreerd van het beeld van zijn snoepjes in die doorzichtige bakjes en probeert met bijten, likken en trekken, het hele paneel om te gooien. Prachtig! Zo is hij lekker zoet deze winter.

Review bol.com

Gemakkelijk schoon te maken: plaats het in de vaatwasser

Het Trixie Cat Activity Fun Bord heeft veel ruimtes die tijdrovend zouden zijn om schoon te maken, maar gelukkig kun je dit speeltje gewoon in de vaatwasser stoppen. Zoals we hebben vastgesteld, is het volledig gemaakt van plastic, dus je kunt het echt wegschrobben wanneer dat nodig is en de andere keren gewoon opruimen.

Prijs: hoger dan gemiddeld, maar de moeite waard

Het Trixie Cat Activity Fun Bord kost ongeveer € 20, afhankelijk van de winkel. Er zijn goedkopere speeltjes, maar ze zijn vaak gemaakt van karton en zijn over het algemeen minder duurzaam. Ze bevatten ook zelden meer dan één concept. Door iets meer uit te geven aan dit activiteitencentrum, betaalt u voor speelgoed dat langer meegaat en gemakkelijker schoon te maken is.

Eindoordeel

Koop het voor een door voedsel gemotiveerde kat.

Als uw kat wordt gemotiveerd door voedsel, is het Trixie Cat Activity Fun Bord een geweldig product. Het is iets duurder dan ander kattenspeelgoed, maar omdat het duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en zeker lang meegaat, denken we dat het de aanschaf waard is.

Deel op facebook
Facebook
Deel op twitter
Twitter
Deel op pinterest
Pinterest
Deel op whatsapp
WhatsApp
nl_NLNederlands